Cvet gora – kamping, glamping, prenočišča in butični domači izdelki

Cvet gora boste našli tik ob glavni cesti, ki pelje iz centra Jezerskega proti Planšarskemu jezeru. Gostoljubno vas bo sprejela družina Rebolj, ki je pred skoraj desetletjem v takrat zapuščeni in razpadajoči stavbi videla priložnost za edinstveno zgodbo in tako objektu, v katerem je nekoč obratoval poštni urad, vdihnila novo življenje.

Skozi leta so svojo ponudbo dopolnjevali in izpopolnjevali, tako da vas danes v Cvetu gora čaka raznovrstna ponudba nastanitev. Na voljo je kamp, kjer lahko postavite šotor ali parkirate svojo avtodom. Bivate lahko v eni od čudovitih lesenih hišic ali glampov – na voljo je 5 hišic za dve osebi ter en družinski glamp, ki sprejme do 5 oseb. V hiši sta na voljo tudi dve družinski sobi. V Cvetu gora so svojo ponudbo nastanitev pred kratkim dopolnili tudi s čudovito kočo, ki so jo poimenovali Skriti biser. Koča je od stavbe Cveta gora oddaljena približno 2 kilometra in je kot nalašč za vse, ki želijo več miru, sprostitve in odmik od
ponorelega sveta. Koča sprejme do 5 oseb, gostom pa ponuja zasebnost in domačno udobje.

Lastnica Cveta gora, Tanja Rebolj, izdeluje tudi edinstvene zeliščne likerje, čaje, zeliščna mila, sirupe, marmelade in druge domače izdelke. Tanja je tudi prava zeliščarska enciklopedija, svoje bogato znanje pa z veseljem deli z vsakim, ga to področje zanima. Vsa zelišča, plodove in koreninice, iz katerih Tanja izdeluje svoje izdelke, nabere v lokalnem okolju Jezerskega na nadmorski višini med 900 in 2000 metri. Jezersko je namreč pravi raj za nabiranje zelišč.

Vse zeliščne izdelke lahko preizkusite in kupite v njihovi kavarni, ki ponuja čudovite razglede na vrhove Kamniško-Savinjskih Alp. Poleg različnih zeliščnih izdelkov pa goste čakajo tudi odlične domače sladice – od tort, piškotov, pa do sladic v kozarcih. Vsi, ki ste bolj sladkosnedi, boste zagotovo navdušeni!

V Cvetu gora boste zares izkusili pravi občutek domačnosti. Kot pravijo Reboljevi, je majhnost njihova velika prednost, saj lahko tako z gosti zares spletejo pristne vezi in poskrbijo, da se bo vsakomur, ki biva pri njih, ta izkušnja za vedno vtisnila v srce.

- Prostor za šotorjenje (20 mest)
- Prostor za avtodome ali prikolice (11 mest)
- 2 družinski sobi (2 × 6 ležišč)
- 5 lesenih glamping hišic za 2 osebi
- 1 lesena družinska glamping hišica (do 5 oseb)
- Najem koče »Skriti biser« (do 5 oseb)
- Skupni prostori v kampu (letna kuhinja, klopi in mize, tuši s toplo vodo, wc)
- Ročno izdelani zeliščni izdelki: Zeliščni likerji, sirupi, čaji, mila, sirupi, zeliščna sol itd.
- Kavarna
- Po dogovoru možnost organizacije delavnice izdelave zeliščnega mila
- Degustacije zeliščnih likerjev
- Brezplačen WI-FI
- Brezplačno parkiranje

Zusatzinformationen

Cvet gora
kamping, glamping, prenočišča in butični domači izdelki
Tanja Rebolj

4206 Zgornje Jezersko 124

Tel.: +386 (0)70 542 123
E-mail: info@cvet-gora.si

www.cvet-gora.si
www.kamp-jezersko.si